Food vacatures

wie? SGS Nederland B.V.
waar? Spijkenisse

FUNCTIE

Voor ons kantoor in Spijkenisse zoeken we op dit moment een enthousiaste accountmanager. In de functie van accountmanager ben je zeer zelfstandig en in staat om new business te creëren, zowel het initiëren en opbouwen, als uitbreiden van contacten met prospects en het product- en dienstenportfolio bij bestaande klanten.

Als accountmanager neem je het heft in eigen handen. Je bouwt aan je klantenbestand door middel van koude en warme acquisitie, om vervolgens op bezoek bij de klant onze dienstverlening te verkopen. Dit doe je door je te verdiepen in de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Tevens maak je een jaarlijks verkoopplan. 

Je commerciële kwaliteiten kunnen nationaal en internationaal worden ingezet.

OVER DE BUSINESS LINE

SGS Nederland B.V. – onderdeel van SGS SA – heeft haar diensten ondergebracht in 10 business lines. De business line Agri food and life beschikt over een netwerk van laboratoria. Ons laboratorium heeft een uniek pakket van know-how, apparatuur en analysemogelijkheden. Het laboratorium te Spijkenisse voert analyses uit op het gebied van food and feed,  maar heeft ook een internationaal netwerk richting andere SGS laboratoria ieder met hun eigen specialisme. 

PROFIEL

Om in aanmerking te komen voor deze vacature, heb je een afgeronde mbo-opleiding in de chemie of microbiologie en twee tot vijf jaar ervaring in een B2B-omgeving, bij voorkeur in dezelfde sector. 

Daarnaast heb je goede commerciële vaardigheden, je bent flexibel en bent communicatief sterk. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.  

SGS BIEDT

We bieden een interessante fulltime baan in een veelzijdige werkomgeving, binnen een beursgenoteerde organisatie. Je krijgt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, een sport- en fietsplan en een collectieve zorgverzekering. We zorgen verder voor veel mogelijkheden op het gebied van professionele ontwikkeling. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Solliciteren


Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?