Food vacatures

wie? AB Midden Nederland
waar? Sliedrecht

AB Midden Nederland werkt voor diverse bedrijven in food en productie in de regio. Onze vakmensen werken bij zuivelproducenten, verpakkingsbedrijven en grondstoffenverwerkers. Zo zoeken wij regelmatig operators, inpakkers en teamleiders. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen. Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Functieprofiel

Onze opdrachtgever in regio Alblasserwaard is gespecialiseerd in het leveren van zowel bewerkte als onbewerkte versproducten aan horecabedrijven. Bij bewerkte producten kun je bijvoorbeeld denken aan: gesneden groenten en fruit, roerbakmixen, groente- en fruitsalades. Ook levert het groenten en fruit aan kantoren en kinderopvangcentra.

Wij zoeken voor dit mooie bedrijf een teamleider om de productiemedewerkers aan te sturen. Ongeveer 15 medewerkers zijn daar aan het werk. Werkzaamheden die ze doen zijn o.a. wassen, snijden, sorteren en inpakken. Er zijn veel verschillende producten op maat gemaakt voor een brede variateit aan klanten. Dus er moet veel en snel geschakeld worden in het werk. Er wordt met voedsel gewerkt dus hygiene staat voorop! Je werkt tussen 7.00 en 16.00 en bij drukte kunnen de tijden wat afwijken.
 
Functie-eisen
Wij zoeken een enthousiaste teamleider met:
  • Aantoonbaar leidinggevende kwaliteiten 
  • Ervaring in een productieomgeving 
  • Woonachtig in de regio
  • Een helicopterview 
  • Bereid om bij drukte over te werken

Wat wij bieden

Leuk en afwisselende fulltime baan waar je samen met het team mooie en verse producten kunt maken. De salarisindicatie ligt tussen de €2300,- en €2400,- bruto per maand. Enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer door middel van ons korte sollicitatieformulier. Een korte motivatie wordt daarbij altijd op prijs gesteld!
 
Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Laurens van den Berg (Recruiter)
 

Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?