Food vacatures

wie? SYNLAB Analytics & Services Oosterhout B.V
waar? Oosterhout (nb)

VACATURE

Customer Service medewerker (M/V) 40 uur per week
 
WIE ZIJN WIJ?

De SYNLAB Groep is een wereldwijd multidisciplinair opererende laboratorium organisatie met vestigingen in meer dan 30 landen en zo’n 20.000 werknemers.  SYNLAB Analytics & Services Oosterhout B.V. is een onderdeel van de  Business Unit Analytics & Services waarin naast de divisie Food ook Milieu, Hygiëne, Pharma en Products vertegenwoordigd zijn. Bij SYNLAB in Oosterhout werken zo’n 90 werknemers en we zijn gespecialiseerd in chemisch en microbiologisch onderzoek voor de levensmiddelenbranche. Tevens voeren we tal van monsternames uit waaronder Legionella monsternames en zijn we actief in het controleren en advies geven aan producenten ten aanzien van het labelen van hun producten.

 

FUNCTIE

De Customer Service staat centraal in de organisatie van SYNLAB. Via deze afdeling komen de aanvragen van klanten binnen, worden deze in behandeling genomen en wordt ervoor gezorgd dat de opdrachten ook daadwerkelijk op de juiste manier worden uitgevoerd door het lab. Hierdoor heb je naast contact met de klant, ook veel contact met andere afdelingen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klant tevreden is.   Daarnaast vervult de Customer Service een adviserende rol, dus zul je de klant zo goed mogelijk voorzien  van jouw kennis en ervaring over microbiologie en chemie. 
 
In deze functie maak je deel uit van een team van 4 mensen. De werkomgeving is informeel, je krijgt  veel verantwoordelijkheden, maar ook veel vrijheid om je werk correct uit te voeren.   
 
JOUW PROFIEL Jouw kennis, kunde en ervaring omvatten onder andere:

MBO/HBO werk- en denkniveau; 

Praktische kennis van microbiologie en chemie; 

Niet bang om de telefoon op te nemen; 

Klantgerichte houding;  

Servicegerichte instelling; 

Kennis van de Retail (geen must!)
 
OVER ONS Wat je van ons kunt verwachten:

Fulltime functie (40 uur per week) voor lange tijd;

Goed salaris en uitstekende secundaire voorwaarden;

28 vakantiedagen per jaar; 

Leerzame werkomgeving; 

Kijkje in de wereld van de levensmiddelenindustrie

 
SAMEN GROEIEN Geïnteresseerd in deze functie?

En voldoe je aan het profiel? Stuur dan voor 28 mei 2018 jouw CV en een motivatiebrief aan: Lonneke de Wijs, Manager Human Resources, lonneke@alcontrolfood.com Wil je meer weten over deze functie neem dan contact op met: Irene Commandeur, Teamleider Customer Service 0162-488 411.

 

Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?