Food vacatures

wie? KTBA
waar? Kaatsheuvel

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, afwisseling en ben jij een mensenmens? Dan is dit wellicht de droombaan voor jou! Je werkt op locatie voor verschillende voedingsmiddelenbedrijven aan interessante QA-projecten.
 
Waarom is dit een leuke baan?
Hoe vaak krijg je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van een ander voedingsmiddelenbedrijf? Niet alleen omdat je wilt zien wat daar gebeurt, ook omdat je er altijd iets van leert. Daarnaast kan je in de rol van Consultant mensen en bedrijven helpen. Je stelt kritische vragen, zet de grote lijnen uit van het QA-beleid en je motiveert mensen zodat ze zich inzetten voor kwaliteit met net zoveel passie en bevlogenheid als jij.
 
Wat houdt de functie in?
Elke dag is anders. Vandaag ondersteun je een zoetwarenfabrikant bij een recall actie, morgen begeleid je een bakkerij bij een audit en overmorgen ben je druk met IFS/BRConderhoudswerkzaamheden bij een grote groentesnijderij.  

Het kan ook voorkomen dat je langere tijd bij één klant actief bent, bijvoorbeeld omdat je de QA manager vervangt of omdat er een groot vraagstuk ligt. 


KTBA zorgt er altijd voor dat de opdracht die je uitvoert aansluit op je kennis en ervaring.
 
Waarom is het leuk om deze functie bij KTBA te vervullen?
Onze collega’s geven aan dat het leukste van werken bij KTBA is dat je blijft leren. Niet alleen bij de klant, ook tijdens de momenten dat we met de collega’s bij elkaar komen. Er zijn inhoudelijke colleges, een kennisbank en vier keer per jaar komen we met alle collega’s samen tijdens de People in Food-dagen. Tijdens deze dagen gaat het om kennisdelen maar vooral ook gezelligheid. We zijn er zeker van dat KTBA hierin UNIEK is!
 
Wat vragen we van je?
We vragen een afgeronde een Bachelor/Master diploma (Voedingsmiddelentechnologie, Food Safety, Food & Business of gelijkwaardig). Je hebt 3 – 7 jaar werkervaring op het gebied van QA en kennis van kwaliteitssystemen (BRC, IFS, FSSC22000, etc.) Je bent proactief en voelt je prettig in een zelfstandige rol. Je kan goed luisteren, doorvragen en zaken schematisch weergeven.  

 

Wat bieden we je?
Geen dag is hetzelfde! Je vindt afwisseling, uitdaging en leuke mensen om je heen die een zelfde passie delen. Daarnaast bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden. 
 
Word jij uitgedaagd door deze functie?
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.
 
Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.
 
Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Brigit de Goeij,  op telefoonnummer +31  416745491.


Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?