Food vacatures

wie? KTBA
waar? Kaatsheuvel

Voor wie is dit een leuke baan?
Je bent 1 tot 3 jaar werkzaam op een QA of QC afdeling en je wilt meer, meer, meer. Leren, verantwoordelijkheid, afwisseling en een coach die jou helpt om je carrière naar the next level te tillen.
 
Waarom is dit een leuke baan?
Hoe vaak krijg je de kans om een baan aan te gaan waarin leren je hoofdtaak is?
In korte tijd word je in de gelegenheid gesteld om een enorme hoeveelheid aan kennis en ervaring op te bouwen. Met behulp van jouw persoonlijke KTBA-coach groei je door naar een rol als consultant. Jij gaat zelfstandig aan de slag bij meerdere klanten van KTBA.
 
Wat houdt de functie in?
Geen dag is hetzelfde. Niet alleen omdat je klanten in een andere sector actief zijn, ook omdat de vraagstukken altijd weer anders zijn. Vandaag ondersteun je een meer ervaren collega bij een klant in de zuivelindustrie en morgen heb je een zelfstandige opdracht bij een kleine bakkerij. Elke dag is weer anders. Zo ontwikkel je je verder naar een zeer zelfstandige consultant die zelf de grote lijnen bij de klant uitzet.


Het kan ook voorkomen dat je langere tijd bij één klant actief bent, bijvoorbeeld omdat je de QA officer vervangt of omdat je onderdeel bent van een groter project.


KTBA zorgt er altijd voor dat de opdracht die je uitvoert, aansluit op je kennis en ervaring.
 
Waarom is het leuk om deze functie bij KTBA te vervullen?
Onze collega’s geven aan dat het leukste van werken bij KTBA is dat je blijft leren. Niet alleen als junior, ook als je 10 jaar in dienst bent. Want naast een persoonlijk inwerkplan zijn er nog tal van andere momenten waarop je kennis opdoet. Er zijn inhoudelijke colleges, teamactiviteiten, er is een kennisbank en vier keer per jaar komen we met alle collega’s samen tijdens de People in Food-dagen. Dan gaat het om ontmoeten, kennisdeling maar vooral gezelligheid! We zijn er zeker van dat KTBA hierin UNIEK is!
 
Wat vragen we van je?
We vinden het belangrijk dat deze functie goed aansluit op jouw kennis en ervaring. Dat werkt voor beide kanten het beste. Daarom vragen we een BSc/MSc diploma en 1 tot 3 jaar werkervaring in het werkveld van QA of QC. Als je deze ervaring hebt opgedaan in de voedingsmiddelenindustrie is dat een pré.
 

Consultants voelen zich prettig in een zelfstandige rol en zijn stevige gesprekspartners. Ze kunnen goed luisteren, doorvragen en zaken schematisch weergeven. Daarnaast delen ze een groot enthousiasme voor food! Dit moet jou dus ook goed passen. 
 
Wat bieden we je?
Deze baan is een leerschool buiten de schoolbanken. Je doet intensieve leerervaringen op in de praktijk. Je zult merken dat je kennisniveau en je persoonlijke ontwikkeling een supersnelle sprong doormaakt!
 
Word jij uitgedaagd door deze functie?
 
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.


Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.


Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Brigit de Goeij, op telefoonnummer +31 416745491.


Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?