Food vacatures

wie? FoodPro Network
waar? Veghel

Organisatie

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Category Manager Food. De afdeling Category Management is centraal gevestigd op het hoofdkantoor in Veghel. De Category Manager is verantwoordelijk voor het optimaliseren van assortimenten binnen de doelstellingen van de formulestrategie van een landelijke retailorganisatie.

 

Functie

Binnen deze functie draag je zorg voor optimale presentatie van jouw categorie: Food. Je rapporteert aan de Formulemanager.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden in deze functie zijn:

- Je ontwikkelt een categoriestrategie - en plan.

- Je ontwikkelt actief kennis en volgt ontwikkelingen, marktcijfers, koopgedrag en trends met betrekking tot jouw categorie.

- Je bent continue op zoek naar nieuwe segmenten of producten en geeft richting aan de presentatie en marketing

- Je werkt nauw samen met het team Spacemanagement, zij borgen de categoriedoelstellingen in de winkelinrichting, warenindeling en schapindeling.

- Je werkt nauw samen met de Inkopers voor het vergroten van de kwaliteit van de besluiten

- Je werkt nauw samen met Operations, zij borgen de categoriedoelstellingen in de executie

- Je draagt zorg voor de vertaling van de plannen naar promoties, folderinput, input winkelmaterialen, weekberichten en werkinstructies. En voor toetsing bij Operations voordat er tot uitvoering overgegaan kan worden.

- Je signaleert kansen en verbeteringsmogelijkheden en speelt hier actief op in.  

Profiel

 

Vind jij het een uitdaging om onze omzet per m2 in onze supermarkten te laten stijgen? Wij zoeken kandidaten met een afgeronde HBO of WO opleiding en minimaal 5 jaar ervaring in categorymanagemant binnen een retailorganisatie.

 

 

 

Je hebt actuele kennis van de productgroep Food. Klantbehoefte, formuleuitgangspunten, product en prijs naadloos bij elkaar laten aansluiten is jouw vak. Jij bent gericht op het behalen van de verkoopdoelstellingen, je kunt zeer goed luisteren naar de wensen van de consument en deze vertalen naar een beter productaanbod. Daarnaast werk je gestructureerd en nauwkeurig, jij bent een sterke planner en jij kunt je adviezen goed beargumenteren.

 

 

 

 

Wij bieden

Wie bieden een leuke, uitdagende baan, binnen een snel groeiende retailorganisatie, waar volop aandacht is voor de medewerkers en waar medewerkers de kans krijgen zicht te ontwikkelen. Interesse of meer informatie? Reageer svp op de vacature.
 

Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?