Food vacatures

wie? Morgan Green
waar? Regio Utrecht

Functie omschrijving

Als Manager Productie ben je verantwoordelijk voor het ongestoorde productieproces. In deze rol geef je direct leiding aan een vijftal teamleiders en indirect leiding aan 180 man. Daarnaast rapporteer je zelf direct aan de Plantmanager. Je bent de eerste aanspreekpunt op de productiefaciliteit en tot jouw primaire taken behoren het behalen van de productietargets met inachtneming van de daarbij behorende kwaliteit, veiligheid en kosten. Tevens behoren tot jouw taken het aansturen op continue verbeteren, het in kaart brengen van de productieprocessen, de personeelsplanning, de coördinatie van werkbesprekingen en het coachen/ontwikkelen van de werknemers.

 

Deze functie vereist een zekere mate van zelfstandigheid. In deze functie krijg je namelijk de vrijheid en beslissingsbevoegdheid om tot op zekere hoogte zelf je dag in te delen waardoor er genoeg tijd vrij is om aan (verbeter) projecten te werken.

 

Voor jou als Manager Productie ligt de grote uitdaging in het onder controle krijgen van de verspillingen, het behalen van de OEE targets, het verkrijgen van consistentie in de kwaliteit van het product en het verhogen van de efficiëntie van de operatie. Er zijn namelijk de afgelopen jaren een flink aantal investeringen ter modernisatie van de operatie geweest en op korte termijn staat uitbreiding van de productielijnen op het agenda.

 

Om het bovenstaande te kunnen bereiken blink je uit in leidinggevende vaardigheden. Daarnaast zien anderen jou als een hands-on resultaatgerichte people-manager. Je bent iemand die van aanpakken weet, praktisch, discipline is je tweede natuur en bovendien heb je een natuurlijk overwicht.

 

Ben jij de man van de werkvloer waar ik op zoek naar ben? Reageer dan snel!

Functie eisen

  • Afgeronde HBO/ WO richting Levensmiddelentechnologie/ Engineering of Technische Bedrijfskunde
  • Minimaal 10 jaar ervaring binnen een productieomgeving
  • Minimaal 6 jaar ervaring als leidinggevende op MT niveau
  • Aantoonbare leidinggevende capaciteiten
  • Aantoonbare resultaten behaald op het gebied van efficiëntie of besparing (WCM)

Bedrijfsprofiel & bedrijfscultuur

Het betreft hier een MKB bedrijf binnen de voedingsmiddelen industrie.

No-nonsense, concurrerend en laagdrempelig. Het bedrijf wordt gekenmerkt door een prettige, open sfeer waarin alles bespreekbaar kan worden gemaakt.

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt uitstekende primaire- en secundaire voorwaarden (85K)

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met dhr. R.G. Toby door een mail te sturen naar r.toby@morgangreen.nl of telefonisch via 020-7979825.

 

Verwijs in je reactie graag naar FoodPro Network.


Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?