Food vacatures

wie? Morgan Green
waar? Regio Rotterdam

Functie omschrijving

Als Manager TD ben je verantwoordelijk voor het complete beheer van de technische organisatie binnen dit bedrijf. Breng jij deze afdeling naar het volgende niveau?

Als Manager TD ben jij verantwoordelijk voor het volledig vernieuwen van de technische afdeling binnen dit bedrijf. In eerste instantie dient het volledige onderhoud van een correctieve naar een preventieve onderhoudsorganisatie te worden gevormd. Je zal alle storingen analyseren en daarvoor een plan van aanpak maken op basis van preventief onderhoud. Productiestops zijn voor jou het moment om zoveel mogelijk preventief onderhoud uit te voeren en het is aan jou om dat zo efficiënt mogelijk in te richten.

 

Naast het vormen van het complete preventieve onderhoud, is het verbeteren van werkprocessen uiteraard een essentieel onderdeel. Jij bent degene die zich buigt over het vormen van de meest efficiënte manier van werken. Dit heeft zowel betrekking op de werkzaamheden van jouw eigen team als het adviseren van personeel op de productieafdeling omtrent het gebruik van de machine.

Als laatst ben jij ook verantwoordelijk voor de planning van de 2- en 3-ploegendienst en verscheidene managementtaken die komen kijken bij een hiërarchisch leidinggevende positie.

Functie eisen

  • Minimaal 5 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie
  • Minimaal 5 jaar ervaring binnen een productieorganisatie (m.u.v. chemische productie)
  • Woont op maximaal 1 uur rij-afstand van Rotterdam
  • Minimaal afgeronde HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek (of aanverwante)
  • Een afgeronde MBO opleiding aangevuld met  voldoende ervaring in een soortgelijke functie en reeds afgeronde en gerichte opleidingen
  • Ervaring met veranderprojecten is een absolute pré

Bedrijfsprofiel & bedrijfscultuur

Dit bedrijf is wereldwijd marktleider in de productie van industriële verpakkingen.

Het bedrijf focust zich op het behoud van zijn huidige klanten. Dit houdt in dat de kwaliteit van het product continu gewaarborgd moet blijven. Daarnaast heerst er intern een informele sfeer.

Arbeidsvoorwaarden

  • ·         Een uitstekend salaris
  • ·         Zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • ·         Mogelijkheid tot werken voor een absolute wereldspeler

Solliciteren

Voor meer informatie kan je uiteraard contact met mij opnemen door een mail te sturen naar t.dijkman@morgangreen.nl of telefonisch via 020-7979825.

 

Verwijs in je reactie graag naar FoodPro Network.


Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?