Food vacatures

wie? Morgan Green
waar? Regio Noord-Brabant

Functie omschrijving

Voor een grote organisatie in de levensmiddelenindustrie zoekt Morgan Green momenteel een ervaren Interim Marketing Manager.

De Interim Marketing Manager is verantwoordelijk als projectmanager voor verscheidene campagnes. Dit kunnen activatieprojecten, commerciële campagnes of communicatie campagnes zijn. Hierbij ben je ook actief op het online vlak.

 

Het is de taak van de Interim Marketing Manager om de commerciële, activatie, en communicatie campagnes te ontwikkelen en dit intern af te stemmen. Daarnaast is het de taak om de uitvoering van deze campagnes te instrueren en daarbij te schakelen tot diverse media organisaties. Je bent voor de campagnes volledig verantwoordelijk en daarom behoort ook tot jouw taken het onderhouden van de contacten en het evalueren van de campagnes op zowel financieel als marketing vlak. De evaluatie moet uiteindelijk vertaald worden naar reële verbeterpunten.

Functie-eisen

  •          HBO+ opleiding, richting Marketing en/of Communicatie
  •          6 jaar+ ervaring als Marketing manager
  •          Ervaring met A-merk en/of private label levensmiddelen
  •          Ervaring in Retail en/of FMCG
  •          Hands-on mentaliteit
  •          Ervaring met online campagnes is een pre

Bedrijfsprofiel & bedrijfscultuur

Eén van de grootste en meest ambitieuze levensmiddelen organisaties in Nederland.

 

Het betreft een zeer platte organisatie waarbinnen er een echte familiecultuur heerst en waar ondernemerschap hoog in het vaandel staat.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft hier een interim opdracht gedurende een periode van 6 maanden.

 

De start van deze opdracht is in overleg.

 

Indien je geen ZZP'er / freelancer bent, maar wel interesse hebt in dit tijdelijke project, dan kan Morgan Green ook een Pay Roll constructie verzorgen (waarbij wij voor jouw verloning zorgen en jij je sociale rechten, zoals WW, behoudt).

Solliciteren

Voor meer informatie kan je uiteraard contact met mij opnemen door een mail te sturen naar d.derlagen@morgangreen.nl of telefonisch via 020-7979825.

 

Verwijs in je reactie graag naar FoodPro Network.


Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?