Food vacatures

wie? Morgan Green
waar? Regio Rotterdam

Functie omschrijving

Ben jij op zoek naar een interessant functie als Commercieel Manager Food, zelfstandig en ontwikkel je graag nieuwe doelgebieden? Lees dan hier verder.

 

Verantwoordelijkheden
Als commercieel manager ben je eindverantwoordelijk voor het gehele verkoopproces rondom de dagelijkse en strategische verkoop van onze producten. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Je volgt alle trends en marktontwikkelingen en vertaalt deze naar verkoopstrategieën.

Taken
Concreet betekent dit dat je aan de wieg staat van de plannen voor de verkoopstrategie voor de (inter)nationale markt, Je bent zelfsturend en accuraat in het opstellen en uitbrengen van offertes, in het onderhouden van contacten met de klant, de logistieke organisatie, de marketing- en prijsstrategie.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO of WO-opleiding
  • 7 jaar ervaring als commercieel manager of soortgelijke functie
  • Bereidheid om regelmatig zakelijk te reizen naar de afzetregio’s en eventuele ontwikkelmarkten
  • Affiniteit met de verwerking van groente tot halffabricaten
  • Ruime ervaring in de internationale food en/of Agri-branche
  • B-2-B ervaring

Vloeiend in Nederlands en Engels. Eventuele beheersing van de Duitse taal is een pré

Bedrijfsprofiel & bedrijfscultuur

Bedrijfsprofiel

 

Onze klant is gespecialiseerd in de verwerking van groente tot halffabricaten voor groentesnijbedrijven, cateraars, foodservice leveranciers en salade- of maaltijdproducenten. Het bedrijf heeft hoge eisen voor de flexibiliteit en hygiëne, in verband met houdbaarheid van producten. Zij produceren dan ook dagelijks vers op bestelling en leveren de producten hoe en waar de klant het wil. Alle processen zijn dusdanig ingericht dat versheid en kwaliteit van producten gegarandeerd worden.

 

Bedrijfscultuur

 

Belangrijke factoren voor de relaties die onze klant heeft, zijn gebaseerd op open communicatie, oplossingsgerichtheid, flexibiliteit en elkaar versterken. Dit komt omdat zij haar klanten als partners beschouwen.

De organisatie werkt met korte lijnen, waarbij managers het aanspreekpunt vormen voor zowel het team dat zij aansturen, als de algemene managers waaraan zij weer rapporten. Een informele omgeving, maar waarbij het volgen van de gestelde richtlijnen te allen tijde goed gevolgd moeten worden.

Arbeidsvoorwaarden

• Een uitstekende salariëring passend bij deze functie
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
• Een kans om mee te groeien met ons bedrijf opererend in een groeimarkt, waarbij het takenpakket op basis van vaardigheden en interesse verder uitgebreid kan worden
• Vanwege het uitrollen van nieuwe ontwikkelmarkten, een uitdagende en afwisselende baan waarin een grote mate van zelfstandigheid vereist wordt.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature voor Commercieel Manager Food? Reageer dan snel via t.wolters@morgangreen.nl of telefonisch via 020-7979825.

 

Verwijs in je reactie graag naar FoodPro Network.

 


Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?