Food vacatures

wie? N&S Quality
waar? Zaltbommel

Dit ga je doen
Als manager van de Business Unit Productkwaliteit AGF ben je verantwoordelijk voor het Keurmeestersteam binnen N&S Quality. Naast het motiveren van je team hou je je bezig met het maken van een tactisch en operationeel plan die voortvloeit uit het Strategisch plan.

Heb jij een passie voor de AGF en zit leidinggeven in je bloed dan is N&S Quality de werkgever voor jou!

 

Activiteiten van jou als manager Keurmeesters Productkwaliteit AGF
In de rol van manager:

  • bouw en vergoot je je klantgroep op nationaal en internationaal niveau in de AGF sector
  • ben je verantwoordelijk voor het financiële stuk voor de Business Unit Productkwaliteit. Hier valt o.a. de zorg  van de totale projectfinanciën en –rapportage onder
  • zorg je voor de planning, voortgangsbewaking en aansturing van keurmeesters en samenwerking  opdrachtgevers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor projectevaluaties, coaching en voorgangs- en beoordelingsgesprekken van jouw team
  • stel je offertes en voorcalculaties op en breng deze uit
  • draag je zorg voor het nabellen van mailingen en offertes

Dit breng je mee
Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in de AGF-sector en HBO werk- en denkniveau. Beheers je de Nederlandse-, de Engelse taal en (eventueel) de Duitse taal uitstekend. Daarnaast heb je aantoonbare AGF kennis en bent een teambuilder. Ook beschik je over een grote dosis zelfvertrouwen.

 

En dit zijn jouw kwaliteiten
Je bent zelfstandig, assertief, sociaal vaardig en je voelt je thuis in een betrokken organisatie met gedreven collega’s. Je zet de klant voorop en bent gericht op resultaat. Je hebt alles in je om een ‘Master in Quality’ te zijn.

 

Reageer snel
Stuur jouw CV en jouw motivatie in de vorm van een videoboodschap naar werkenbij@ns-quality.nl. Voor meer informatie over deze en andere functies, neem je contact op met Ellen Roubos (HR Consultant) via 0418 57 58 59 of 06 50 63 26 46.

 

Bron: N&S Quality - partner FoodPro Network


Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?