De BRC Global Standard-Food Safety

De BRC Global Standard-Food Safety is de meest gecertificeerde norm onder voedingsmiddelenproducenten. Deze standaard richt zich met name op voedselveiligheid. In de standaard zijn belangrijke elementen uit ISO-9000 ten behoeve van kwaliteitsmanagement en voedselveiligheid opgenomen. Het omvat naast een HACCP-plan ook eisen aan management en informatievoorziening. Na een dag werken met de norm zullen we veel puzzelstukjes op de juiste plaats zijn gevallen.

 

Doel

Het doel van de training ‘BRC Global Standard-Food Safety’ is het bieden van achtergrondinformatie, uitleg en praktische tips rondom het opzetten, implementeren en onderhouden van de BRC Food standard.

 

Ochtendprogramma

Achtergrond over deze BRC norm en uitleg en interpretatie van de diverse normelementen.

 

Middagprogramma

Het praktisch toepassen van de BRC normelementen in uw praktijk en het uitwerken van een case.

 

Toetsing

Iedere deelnemer ontvangt een syllabus. Na afloop van de training wordt een korte toets afgenomen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het op naam gestelde FoodCampus-Certificaat ‘Standards in Food: BRC Food’,

 

Kosten: € 395,- excl. BTW (korting voor leden FoodPro Network)