ISO22000/FSSC22000

ISO22000/FSSC22000
ISO22000 en TS-ISO 22002-1 vormen samen de FSSC 22000 (Food Safety Scheme Certification 22000). Hoe deze normen nu precies bij elkaar passen en wat de verschillen zijn tussen deze normen en HACCP, komt in deze training uitgebreid aan de orde. ISO 22000 en / of FSSC 22000 zullen in de toekomst waarschijnlijk HACCP gaan vervangen.


Doel
Het doel van de training ‘ISO 22000 / FSSC 22000’ is het bieden van achtergrondinformatie, uitleg en praktische tips rondom het opzetten, implementeren en onderhouden van het ‘ISO 22000’ voedselveiligheidssysteem.


Ochtendprogramma
Achtergrond van de ISO 22000 & FSSC 22000 norm en uitleg en interpretatie van de diverse normelementen.


Middagprogramma
Het praktisch toepassen van de normelementen in uw praktijk en het uitwerken van een case.


Toetsing
Iedere deelnemer ontvangt een syllabus. Na afloop van de training wordt een korte toets afgenomen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het op naam gestelde FoodCampus-Certificaat ‘Standards in Food: ISO 22000 / FSSC 22000’


Doelgroep
kwaliteits – of QA-functionarissen van voedingsmiddelenproducenten.


Locatie
FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)


Tijden
09:00 – 12:00 uur (ochtendprogramma)
12:00 – 12:30 uur (lunch aangeboden door KTBA)
12:30 – 15:00 uur (middagprogramma)
15:00 – sluiting, gratis toegang Efteling (Alleen bij training gevolgd in FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel.)
(bij in-company tijden in overleg)

 

Data
10-02-2015
04-11-2015

 


€ 375,00 ex.BTW, per persoon
1 cursusdag, doorgang bij minimaal 3 personen